Vegre megadta magat a pronets is.
Itt a link:
http://letolt.netpont.ro/index.php?dir=drivers/router/PronetsWR514A/Figyelem: A frissites 3-4 perc, ez ido alatt nem szabad kihuzni, resetelni a routert !!!
A garanciarol nem tudok semmit, van ahol azt irja hogy nem szabad frissiteni mert elveszti a garanciajat van ahol nem, ha meg mas firmware irodik bele akkor valoszinuleg elvesz a garancia.Ebbe a konyvtarba megtalalhato az eredeti firmware Pronets-WR514A.V1.0.1.20.zip, a rip-es valtozat Pronets-WR514A.V1.0.1.20rip.zip.
Kicsit rosszul mukodik a pronets firmware csak IE-ben lehet beallitani(ez miatt lett meg ilyen keson, mert en firefoxba es operaban probaltam s azt hittem en csomagolom rosszul vissza a filerendszert es azert nem kukodik jol.)
Elkeszitettem az Asus ripes valtozatat is ezzel nincs gond, mindharom bongeszoben jol mukodik, vigyazat a factory default passwordja admin:admin az asus firmware-nek.
A rip be es kikapcsolasat a firewall menube tudtam becsempeszni mendket firmware-be.
A rip mukodik ugyan, de nagy dolgot ne varjon seki ettol a routertol, a speedtesten 45Mbit Down es 33Mbit Up-ot tudtam csak kicsikarni, a dc-n pedig 48Mbit volt a maximum.
A 632brp mar 150 korul megkaphato szerintem annyival tobbet is tud mint ez az olcso pronets.
Tovabbi jo felletoltogetest

P.S. Ha valakinek tetszik a pronets es szeretne magyar vagy mas menut akkor forditsa le az EN_lang.zip ben az allomanyt , es en beteszem a firmware-be ha elkuldi. (Csak az asusba lehet nyelvet valasztani!).