Pronets-WR514A

Mindenfele hirek, netpont reszerol esetleg mas hireket is irhattok, de a politikai hirek kizarva :)

Pronets-WR514A

Postby TUX » Tue Mar 09, 2010 6:54 pm

Az új "noname" WR514A-ra fel lehet-e rakni?
TUX

Re: Openwrt - AR71XX - RIP

Postby admin » Thu Mar 11, 2010 9:15 pm

Haat en nem probalnam meg :)
Az a gond hogy nincs meg egy firmware sincs hozza, ha valami nem jon ossze meg vissza sem lehet irni bele a regit.
Eleget vadasztam de nem kaptam meg meg a gyartot sem.
Kiolvasni kiolvastam a flash-et darabokban de ezt nem lehet visszairni weboldalrol vagy tftprol.
Most hogy megvan az fs mikor idom lessz meg boncolgatom hatha valami okossagra rajovok.
admin
Site Admin

Re: Openwrt - AR71XX - RIP

Postby admin » Fri Mar 12, 2010 7:29 pm

Nos jo hirek a WR514A kapcsolatban. Sikerult kicsomagonli az eredeti kernelt es allomanyrendszert.
Itt bukkantam ra arra a karaktersorra hogy "RT-G32" innen mar konnyu volt kitalalni hogy ASUS RT-G32 rol van szo, es bizony az ASUS RT-G32 firmware gond nelkul weboldalrol beleirhato, ezt mar kiprobaltam. Nem lessz semmivel sem tobb funkcio es rip-sem lessz ugyhogy nem erdemes eggyelore beirni a plussz annyi hogy van tobb nyelv de sem roman sem magyar nincs kozte. Meg mindig nincs eredeti WR514A firmware de remelem nemsokara osszerakom az eredetit is, es mivel az asus kozzetette az eredeti toolchaint megprobalok egy ripes verziot is kesziteni belole.
DD-WRT is beleirhato de nehezebben ugyhogy egyelore nem ajanlom senkinek!

Figyelem a firmware frissitessel elveszik a garancia, ok nelkul senki ne frissitse a routeret!!
admin
Site Admin

Re: Pronets-WR514A

Postby admin » Mon Mar 15, 2010 10:02 pm

Vegre megadta magat a pronets is.
Itt a link: http://letolt.netpont.ro/index.php?dir=drivers/router/PronetsWR514A/
Figyelem: A frissites 3-4 perc, ez ido alatt nem szabad kihuzni, resetelni a routert !!!
A garanciarol nem tudok semmit, van ahol azt irja hogy nem szabad frissiteni mert elveszti a garanciajat van ahol nem, ha meg mas firmware irodik bele akkor valoszinuleg elvesz a garancia.

Ebbe a konyvtarba megtalalhato az eredeti firmware Pronets-WR514A.V1.0.1.20.zip, a rip-es valtozat Pronets-WR514A.V1.0.1.20rip.zip.
Kicsit rosszul mukodik a pronets firmware csak IE-ben lehet beallitani(ez miatt lett meg ilyen keson, mert en firefoxba es operaban probaltam s azt hittem en csomagolom rosszul vissza a filerendszert es azert nem kukodik jol.)
Elkeszitettem az Asus ripes valtozatat is ezzel nincs gond, mindharom bongeszoben jol mukodik, vigyazat a factory default passwordja admin:admin az asus firmware-nek.

A rip be es kikapcsolasat a firewall menube tudtam becsempeszni mendket firmware-be.

A rip mukodik ugyan, de nagy dolgot ne varjon seki ettol a routertol, a speedtesten 45Mbit Down es 33Mbit Up-ot tudtam csak kicsikarni, a dc-n pedig 48Mbit volt a maximum.
A 632brp mar 150 korul megkaphato szerintem annyival tobbet is tud mint ez az olcso pronets.

Tovabbi jo felletoltogetest :)

P.S. Ha valakinek tetszik a pronets es szeretne magyar vagy mas menut akkor forditsa le az EN_lang.zip ben az allomanyt , es en beteszem a firmware-be ha elkuldi. (Csak az asusba lehet nyelvet valasztani!).
admin
Site Admin

Return to Hirek